Ξενοδοχείο niche στην Αθήνα Λεωφόρος Συγγρού 21 & Βούρβαχη 2, Αθήνα 11743, Ελλάδα
τοποθεσία

τοποθεσία

Στρατηγικά τοποθετημένο, το niche βρίσκεται μια ανάσα από τα πιο φημισμένα ορόσημα της αθηναϊκής ιστορίας, επί της λεωφόρου Συγγρού. Πρόκειται για μία από τις πιο αναπτυσσόμενες λεωφόρους της Αθήνας, που όμως αποπνέει την παλαιά αίγλη της ελληνικής πρωτεύουσας.

Εξερευνήστε ιστορικούς χώρους, όπως την Ακρόπολη και το ομώνυμο μουσείο, τον Παρθενώνα και όχι μόνο, περπατώντας από το ξενοδοχείο μέχρι τον πολιτιστικό προορισμό την επιλογής σας.

Διασχίζοντας την πλακόστρωτη οδό της Αδριανού, σε λιγότερο από 10’ με τα πόδια βρίσκεστε στην Πλάκα. Περπατήστε σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές, ανάμεσα σε σκηνικά από ελληνικές και διεθνείς ταινίες, και αφήστε το σκηνικό να σας γοητεύσει.

Όσο για τη νυχτερινή σας ψυχαγωγία, μπορείτε να απολαύσετε τοπικές αλλά και διεθνείς μουσικές, γεύσεις και ατμόσφαιρες. Σε απόσταση 3’ με τα πόδια φτάνετε στο Κουκάκι, σε μια πολυπολιτισμική περιοχή με bars και εστιατόρια που εξερευνούν διάφορες κουζίνες, αλλά φυσικά δεν παραμελούν την ελληνική.

Αν πάλι θέλετε να γνωρίσετε την αθηναϊκή νυχτερινή ζωή του κέντρου, η πλατεία Συντάγματος απέχει 15 λεπτά με τα πόδια. Στη διαδρομή μην παραλείψετε να κάνετε μια στάση στο Ναό του Ολυμπίου Διός και τη Βουλή των Ελλήνων για φωτογραφίες!

Αποτελώντας την καλύτερη επιλογή για εξερεύνηση του πολιτισμού της παλαιότερης πρωτεύουσας του κόσμου, στις διακοπές ή τη σύντομη απόδρασή σας, το niche αναμένει την άφιξή σας, για να σας κάνει να νιώσετε την πραγματικά αξέχαστη φιλοξενία.

αξιοθέατα

Πλατεία Συντάγματος: 1.1χλμ. – 15 λεπτά

Μουσείο Ακρόπολης: 220μ. – 3 λεπτά

Ακρόπολη: 950μ. – 14 λεπτά

Ιστορικό κέντρο / Πλάκα: 550μ. – 8 λεπτά

Ζάππειο: 750μ. – 10 λεπτά

Εθνικός Κήπος: 1 χλμ. – 8 λεπτά

Ναός του Ολυμπίου Διός: 400μ. – 6 λεπτά

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 4.7χλμ. – 5 minutes

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ): 700μ. – 8 λεπτά

Παραλία: 30 λεπτά με αυτοκίνητο

μεταφορά

metro:

Στάση “Ακρόπολη”: 210μ. – 3 λεπτά

Στάση “Συγγρού Φιξ”: 450μ. – 5 λεπτά

bus:

Πλησιέστερη στάση “Χατζηχρήστου”: 60μ. – 1 λεπτό

tram:

Πλησιέστερη στάση “Λεωφόρος Βουλιαγμένης”: 180μ. – 3 λεπτά